Sollicitatieformulier Target Search

In deze hands-on salesfunctie wordt je als Sales Manager commercieel verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de resultaten van Grünbeck Waterbehandeling B.V. in Nederland. Je bent een ambassadeur voor de organisatie in Nederland en weet voor de beginnende onderneming in Nederland succesvol nieuwe klanten binnen de voedselverwerkende industrie te acquireren. Dit doe je door het analyseren van de markt en door het opstellen, monitoren en bijsturen van businessplannen. Hierbij ben je zelf verantwoordelijk voor actieve acquisitie, klantbezoek en adviseer je klanten ten aanzien van waterbehandeling.

De producten en systeemoplossingen van Grünbeck vergen een conceptuele manier van verkopen. Je bent in staat om deuren te openen en aan tafel te komen bij de meest uiteenlopende klanten in de voedselverwerkende industrie in Nederland. Als gedegen gesprekspartner ben je in staat om klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de Grünbeck producten én zet je deze contacten om in concrete verkopen. Je houdt klanten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en speelt een belangrijke en actieve rol op het gebied van (online) marketing en het organiseren en bijwonen van beurzen/congressen.

Je voelt je als een vis in het water binnen een internationale onderneming die aan de weg timmert in Nederland. Je werkt nauw samen met de Country Manager aan wie je rapporteert. Het op termijn bouwen aan een salesteam behoort tot de mogelijkheden. Het werkgebied is geheel Nederland, een home office is mogelijk. • Een afgeronde HBO of WO opleiding richting techniek, of HBO / WO commercie gecombineerd met ruime ervaring in verkoop van (water) technologie;
• Tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële functie als Account Manager / Sales Manager;
• Affiniteit met Grünbeck’s producten en diensten
• Aantoonbaar, actueel netwerk binnen de voedselverwerkende industrie;
• Commercieel vaardig en in staat zelfstandig een markt op te bouwen in Nederland;
• Initiatiefrijk, energiek, gedreven, resultaatgericht;
• Type hunter; outgoing, dealcloser
• Home office mogelijkheden, eenmaal per week in Oldenzaal


De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....