Sollicitatieformulier Target Search

Om de projectorganisatie toekomst klaar te maken voor de aanhoudende groei in projecten, is deze nieuwe functie van Projectmanager gecreëerd. De Projectmanager krijgt zowel intern als extern een grote verantwoordelijkheid in de realisatie hiervan. De Projectmanager krijgt de verantwoordelijkheid over enkele grote, complexe internationale machinebouwprojecten. Wordt vanaf het begin tot einde verantwoordelijk voor deze projecten. Wordt reeds bij het verkooptraject betrokken en is na overdracht vanuit Sales verantwoordelijk voor alle technische, operationele en financiële aspecten binnen een project.

De projectmanager bewaakt de deadlines, budgetten van projecten en draagt zorg voor een goede communicatie met de klant over de uitvoering van het project. Stelt multidisciplinaire projectteams samen (mechanische/elektrische/software engineering, productie, logistiek, installatie en inbedrijfname) en coördineert de voortgang om de gestelde deadlines te realiseren. Schakelt intensief met klanten over planning, voorwaarden en budget (contractmanagement). Is de spil in het behalen van het optimale resultaat voor de klant door een efficiënte en correcte afhandeling van projecten.

Daarnaast zorgt de Projectmanager samen met de Operations Director voor het verder inrichten van een efficiënte en gedegen projectstructuur. Krijgt volop ruimte om met ideeën en verbeteringen te komen én deze te implementeren.
• Afgeronde HTS/ TU opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring als Projectmanager met technologisch hoogwaardige, internationale (machinebouw)projecten
• Heeft lef en durft risico te nemen
• Gedreven, ambitieus, vernieuwend, ondernemend
• In staat bedrijfsprocessen mede te veranderen en nieuwe structuren te borgen
• Communicatief en sociaal vaardig; weet mensen mee te krijgen in een veranderende omgeving
• Internationaal reisbereid
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....