Sollicitatieformulier Target Search

De RvC telt 5 leden met ieder zijn aandachtsgebied en fungeert, naast haar controlefunctie, als sparringpartner voor de directie. De controlefunctie behelst het goedkeuren van de jaarstukken, het meedenken en accorderen van het beleid, goedkeuren van het budget, etc. Als sparringpartner voor de Directeur kan er een beroep worden gedaan op het netwerk, kan gevraagd worden mee te denken over de inhoud en richting van toekomstige beurzen, etc.

Victam vindt het van belang dat een belangrijk deel van de RvC de bezoekerssectoren van de beurzen vertegenwoordigt: de veevoederindustrie, de pet food industrie, de biomass pellet industrie en de bloemfabricage. Door hun kennis en hun netwerk kunnen ze de nieuwe directeur ondersteunen. In aanmerking komen leidinggevenden tussen bij voorkeur 45 en 55 jaar, die supporter zijn van de door Victam georganiseerde vakbeurzen. Ook kennis van de toeleveringsindustrie (de exposanten) is een wens.

De RvC komt tenminste drie middagen per jaar bijeen.

Inmiddels zijn in december een tweetal Commissarissen aangesteld. De wens is om begin 2016 nog een Commissaris aan te stellen. Later in het jaar 2016 moeten dan de 2 laatste posities worden ingevuld.
De toekomstige leden van de RvC zijn bij voorkeur managers en directeuren met ruime ervaring in deze industrie├źn. Bij voorbeeld Algemeen Directeur, Hoofd Produktie, Hoofd Nutritie, Marketing Manager, etc. Affiniteit met het fenomeen vakbeurzen en betrokkenheid bij en kennis van ook de toeleveranciers van deze industrie.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....