Sollicitatieformulier Target Search

De Sales van STILL bestaat uit een aantal regionaal verdeelde Account Managers. Deze vacature is voor de Account Manager in de regio rond Zwolle en omvat het gebied van Lelystad tot Almelo. Klanten en prospects variƫren van klein tot groot en overal waar gebruik wordt gemaakt van intern transport. De Account Manager stelt een tactisch plan op voor de betreffende regio op basis van marktontwikkelingen. Een prospect wordt geadviseerd met totaaloplossingen op basis van zijn behoefte. De deal wordt geconcretiseerd en intern verder begeleid tot en met de in bedrijf stelling. Je maakt gebruik van een CRM systeem. Rapportage is aan de Sales Manager Benelux.
De diversiteit in klanten en gesprekspartners, de zelfstandigheid in de regio en het daadwerkelijk bouwen van een goed renderende regio, maken deze baan leuk.
Je hebt minimaal HBO werk- en denk niveau en bent zowel technisch als commercieel bedreven. Je hebt ervaring met de conceptuele verkoop van kapitaalgoederen. Je hebt inzicht in logistieke processen, organiseert handig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus. Daarnaast kun je soepel schakelen tussen techniek, commercie en ook financiƫn. Doorzettingsvermogen, creativiteit en enthousiasme zijn sleutelwoorden. Je beheerst Engels, Duits en Nederlands (vnl. in woord).
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....