Sollicitatieformulier Target Search

Om aan de hoge kwaliteitseisen van haar klanten te kunnen blijven voldoen, is binnen de afdeling Operations de functie ontstaan van Hoofd Quality Assurance (QA). In deze functie wordt je verantwoordelijk voor de verdere inrichting en borging van de quality assurance activiteiten binnen de afdeling Operations van Langenpac. Je zorgt ervoor dat de afdeling een herkenbare positie krijgt binnen de afdeling Operations. Je wordt verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren, onderhouden, verbeteren én borgen van kwaliteitprocedures. Beoordeelt afkeuren en initieert preventieve en correctieve maatregelen. Je geeft (on)gevraagd advies aan verschillende afdelingen, en ziet toe op een gedisciplineerde naleving van deze procedures om de kwaliteit van producten, procedures en structuren continue te verbeteren.

Je optimaliseert de kwaliteit van de aangeleverde producten en subassembly’s bij uiteenlopende afnemers. Dit doe je door middel van afnametesten, audits, trainen van leveranciers, ingangscontroles, opstellen van afnameprotocollen, analyseren van afwijkingen en opstellen bijbehorende rapportages, etcetera. Je bent een aanjager in kwaliteitsdenken.

Daarnaast stuur je de afdeling warehouse (5 FTE) aan. Je zorgt voor verdere optimalisatie van de werkprocessen en borgt deze verbeteringen en optimalisaties.

Het Hoofd QA rapporteert aan de Operations Manager en neemt zitting in het Operationeel Team (Hoofd Inkoop, Hoofd Montage, Hoofd Engineering).
• Afgeronde HTS opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring met QA binnen een technische-omgeving
• Ervaring met zelfstandig opzetten van QA structuren
• Ervaring met leveranciersaudits
• Denkt in processen, maar kan inzoomen op detail
• Bevlogen kwaliteitsdenker, die dit gedachtegoed binnen een organisatie weet uit te dragen
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....