Sollicitatieformulier Target Search

De Service Contracts Sales Manager werkt binnen de Business Unit Service & Spares. Door toenemende nadruk bij klanten op complexe vraagstukken aangaande cost-of-ownership van de installed base, is deze nieuwe functie gecreëerrd.

De SCSM draagt bij aan het verhogen van de omzet en winstmarge van service -en spare contracten. Wordt verantwoordelijk voor het (laten) aanbieden van service- en sparesoplossingen in grote nieuwbouw miljoenenprojecten voor alle Business Units van MPS. Ondersteunt, faciliteert en begeleidt de Sales Managers van de MPS Business Units bij grote, langdurige verkooptrajecten. Vertaalt de MPS service- en sparesdienstverlening naar passende contracten die aansluiten bij markt-ontwikkelingen, trends, klantbehoeften en vice versa.

Optimaliseert en standaardiseert waar mogelijk het aanbiedingsproces voor S&S om de Sales Managers te ondersteunen. Zorgt voor een optimale band met het internationale MPS salesapparaat om tijdig op de hoogte te zijn van mogelijke leads voor S&S. Inventariseert S&S contractmogelijkheden bij bestaande en potentiële nieuwe klanten van MPS en coördineert bijbehorende commerciële acties.

Gaat mee naar klanten om contracten en S&S oplossingen toe te lichten. Draagt verkochte contracten over aan de betreffende Key Accountmanager Service. De SCSM rapporteert aan de Sales Manager Service & spares. • HBO/ WO opgeleid, technische component is een pre
• Ruime ervaring met de internationale verkoop van complexe aftersales oplossingen voor technische installaties binnen productie-omgevingen
• Bedreven in het financieel en bedrijfskundig onderbouwen van Service en Spares oplossingen
• Sterk in het bouwen van interne- en externe relaties
• Begrijpt zijn rol als indirecte verkoper
• Stevige gesprekspartner, commercieel gedreven, relatiebouwer, conceptuele denker
• Internationaal reisbereid (20%)
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....