Sollicitatieformulier Target Search

De projectenafdeling van Voortman Steel Machinery begint steeds meer vorm te krijgen, met de recente aanname van 2 Project Managers. Om echter te kunnen voldoen aan de groei van het aantal projecten en te blijven werken aan het structureren van de afdeling, is er nog een extra vacature ontstaan voor een ervaren Project Manager.

Als Projectmanager krijg je de verantwoordelijkheid over enkele grote, complexe internationale machinebouwprojecten. Je wordt vanaf het begin tot einde verantwoordelijk voor deze projecten. Reeds bij het verkooptraject wordt je betrokken en je bent na overdracht vanuit Sales verantwoordelijk voor alle technische, operationele en financiële aspecten binnen een project. Je bewaakt als projectmanager de deadlines, budgetten van projecten en draagt zorg voor een goede communicatie met de klant over de uitvoering van het project. Je stelt multidisciplinaire projectteams samen (mechanische/elektrische/software engineering, productie, logistiek, installatie en inbedrijfname) en coördineert de voortgang om de gestelde deadlines te realiseren. Je schakelt intensief met klanten over planning, voorwaarden en budget (contractmanagement). Kortom;je wordt de spil in het behalen van het optimale resultaat voor de klant door een efficiënte en correcte afhandeling van projecten.

Een extra aanvulling op deze functie is de invloed die je krijgt om samen met jouw 2 collega Projectmanagers en de Operations Director een efficiënte en gedegen projectstructuur in te richten. Je krijgt volop ruimte om met ideeën en verbeteringen te komen én deze te implementeren.
• Afgeronde HTS/ TU opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring als Projectmanager met technologisch hoogwaardige, internationale projecten
• Heeft lef en durft risico te nemen
• Gedreven, ambitieus, vernieuwend, ondernemend
• In staat bedrijfsprocessen mede te veranderen en nieuwe structuren te borgen
• Communicatief en sociaal vaardig; weet mensen mee te krijgen in een veranderende omgeving
• Internationaal reisbereid
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....