Sollicitatieformulier Target Search

Wil jij je kennis en expertise inzetten voor uitdagende opdrachtgevers binnen de industrie?

Als Project Lead bepaal jij welke projecten prioriteit hebben. Hiertoe is het belangrijk dat je in staat bent om investeringsvoorstellen te maken en keuzes te onderbouwen op basis van strategische bijdrage en terugverdientijd. Je bent verantwoordelijk voor de gehele projectscope van meerdere projecten. Je bedenkt technologische concepten, maakt investeringsvoorstellen, stelt het projectplan op, organiseert resources, beheert projectinformatie en documentatie, je selecteert externe leveranciers, je begeleidt de FAT en SAT en draagt zorg voor het volledig laten verwerken van de benodigde informatie in het kwaliteitssysteem. ONDERNEMEND – INNOVATIEF – LEF – SLIM – HANDS-ON – JE WILT EXCELLEREN EN JE WILT UITGEDAAGD WORDEN

| weet waar je het voor doet |

Je bent gewoon slim, maar ook praktisch. Je denkt in oplossingen en kan deze ook implementeren. Je vindt het fantastisch om vooruit te bewegen en dit ook samen met anderen te doen. Je ziet net even wat sneller dan de ander waarin je teamleden sterk zijn. Vervolgens zet jij ze ook hiervoor in.

Natuurlijk is je ervaring gericht op het optimaliseren van bijvoorbeeld de fabriek/plant. In deze kwestie gaat het om de automatisering van de lijn of machine. Want, om in Nederland nog concurrerend te zijn, moeten we slimmer en efficienter werken. Dit zit in details, hier heb je dan ook oog voor!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....