Sollicitatieformulier Target Search

Deze rol is eigenlijk een ideale 2e stap in jou carriere? Ben jij een technisch talent, met leidinggevende capaciteiten? Dan is deze rol wat voor jou? Geen dag is hetzelfde in deze rol, mede door de dynamische productie-omgeving. Maar ook zeker door de groei van onze partner, nog niet te spreken over de groei en uitdagende projecten die op stapel staan. Deze projecten liggen met name ook in de logistieke uitdagingen, ben jij een supply chain professional?
Je komt in directe lijn met een ervaren productiemanager te werken, die je waar nodig kan facilitieren. Je stuurt zelf de teamleiders aan en ondersteund hen om operational Excellence te realiseren. Daarnaast spelen veiligheid, kwaliteit en OEE de belangrijkste factoren van alle projecten en acties. We zoeken iemand met minimaal HBO niveau in een technische richting en minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in de FOOD. Je hebt ervaring met Lean 5S, OEE resultaten en met diverse continious improvement tools (TPM, Lean Manufacturing, Six Sigma, Kepner Tregoe). Je bent gewend te werken met proces en verpakkings machines. Ook het werken met hoge kwaliteits- en hygiene standaarden is je niet vreemd.
Daarnaast ben je ambitieus en is dit niet je eindstation, je wilt meer en eventueel internationaal.
We zoeken echt een persoonlijk leider, iemand met een drive, flexibel is en tenslotte gewoon zichzelf kan zijn in deze omgeving. Welke omgeving dit precies is, kunnen wij je uitleggen om te bepalen of er een match is voor de volgende stappen.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....