Sollicitatieformulier Target Search

Je komt te werken in een team van 4 medewerkers, die allen verantwoordelijk zijn voor de procesautomatisering van de installaties. Als nieuwe engineer/technoloog zal je een schakelrol vervullen. Dit betekent dat je naast je inhoudelijklheid (Procesautomatisering, PLC, Scada's etc.) ook in staat bent de lead te nemen binnen het team. We zoeken dus een persoonlijkheid, die hier ervaring mee heeft of de potentie heeft dit direct toe te passen. Op het gebied van procesautomatisering is met name de behoefte een extra bijdrage te leveren aan de beheersgebieden. Daarnaast is invoering van TPM aan de orde, waarmee de volgende stappen worden gemaakt. Daarnaast ook de overgang van Siemens S5 naar Siemens S7.

Je bent dus in staat je eigen visie te verwoorden en uit te dragen. De nadruk ligt ook op bijvoorbeeld domeinonderhoud, inclusief policy beheer, gebruikersbeheer, authenticatie en certificaten. In principe een afgeronde opleiding HTS richting Informatica, ofwel elektrotechniek met een richting Industrial/proces Automation. Je hebt minimaal drie jaar ervaring met ICT en procesautomatisering cq besturingstechnieken. Kennis van productieprocessen om een goede vertaling te kunnen maken naar procesoptimalisatie naar procesbesturen.

Het belangrijkste is dat je in staat bent als helicopterview het beleid (samen met de manager maintenance en teammanager electro / PA) te vormen voor de komende jaren. Waarin keuzes en nuances gewogen kunnen worden voor het doen van de juiste dingen. Dit vraag kennis, maar ook analyse-, communicatie-, organisatorische- en probleemoplossende capaciteiten.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....