Sollicitatieformulier Target Search

Wat wordt er van je verwacht?

Wil jij werken bij een van de schoonste drinkwaterbedrijf van de wereld? Vind jij het interessant op dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen? Kan jij een adviserende en een leidende rol pakken in het productieproces van de drinkwaterlocaties van Vitens?

Binnen het team van Ontwerp & Aanleg (O&A) werk je aan uitdagende multidisciplinaire projecten voor grotendeels productie- en winningslocaties binnen het beheersgebied van Vitens. Je werkt projectmatig volgens een vaste methodiek de projecten af, dit doe je in nauwe samenwerking met de projectleiders van diverse disciplines (E, W, Bouw). De werkzaamheden zijn divers, zoals het plan van Aanpak schrijven, bestekken schrijven, functionele specs bepalen, vanuit PI&D’s ontwerp je installaties om uiteindelijk het definitieve besturingsplan te beschrijven. Vervolgens ben je betrokken bij de uitvoering en inbedrijfsname. De installaties worden FAT en SAT getest, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat.

Wie zoeken we?

Wij zoeken technici met een elektrotechnische, energietechnische en/of een procestechnische HBO achtergrond. Wanneer jij dit kan combineren met een daadkrachtige persoonlijkheid en sterke analytische en adviserende competenties, dan zijn we op zoek naar jou. Je komt bij voorkeur uit een vloeistof verwerkende industrie en hebt uiteraard te maken gehad met de ombouw en/of nieuwbouw van procestechnische installaties op het gebied van automatisering. Je bent analytisch, communicatief en projectmatig sterk, jij bent namelijk de technisch inhoudelijke adviseur binnen het team. Je werkt te allen tijde binnen projectteams, dus echt samenwerken is van groot belang. Wanneer je ook je input in adviseren van het verder standaardiseren van de procesautomatisering is dat een pré.

De geboden baan is ideaal voor een kandidaat die een 2e, 3e stap in zijn/haar carriere wil maken. Je opgedane kennis verder ontplooien binnen een uiterst technisch uitdagende omgeving met een maatschappelijk verantwoord product (water!). Je hebt tevens de mogelijkheid om buitenlandse maatschappelijke projecten te doen in het buitenland voor Vitens.

Je werkt in het beheersgebied van Vitens (Overijssel, Gelderland, Friesland, Flevoland en Utrecht), waarbij op locatie werken tot de mogelijkheden behoort. Je vaste standplaats is Zwolle.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....