Sollicitatieformulier Target Search

Een interessante functie, dat kunnen we wel zeggen. Je komt te werken op een afdeling en in een team waar gebouwd wordt. Het betreft namelijk een nieuwe afdeling, kwaliteit was voornamelijk geborgd binnen de afdelingen. Maar deze borging was onvoldoende, waardoor men besloten heeft om te investeren in Quality. Met name bewustwording en professionalisering in de processen spelen hierbij een belangrijke rol. We zoeken daarom een adviseur die ook met de voeten in de fabriek kan en wil staan. Ben jij een adviseur met behoorlijk wat ervaring met veranderingstrajecten binnen Quality, maar loop je letterlijk niet weg van de productie en fabriek. Je werkt voornamelijk samen met de factory Engineers.
Een belangrijk onderdeel van deze rol het 1e jaar is de fabriek in China! Het is noodzakelijk dat je hier zo'n 4 keer per jaar (je bent hier dan +/- 1 maand). Dit zal gedurende de periode gaan afnemen, omdat de verandering voeten aan de grond krijgt. Het betreft dus een mooie uitdaging voor iemand die internationale ambities heeft. We zoeken een HTS, bij voorkeur werktuigbouwkunde met ervaring in Quality TQM Engineering. Je hebt echt een helicopterview en analytisch zeer sterk, maar bovenal de integratie naar de productie kan begeleiden. Dit vraagt dus ook echt een hands-on mentaliteit. Uiteindelijk is het mogelijk door te groeien naar een senior en/of managament positie.
We nodigen zowel second career als ervaren Quality Engineers uit te reageren. We gaan op basis van achtergrond en persoonlijkheid de rol passend maken op je profiel. Alleen op deze manier kan een match gevonden worden!
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....