Sollicitatieformulier Target Search

Als Project Engineer SMART Factory Automation krijg je een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling en inrichting van de smart factory in Emmer-Compascuum.
Je krijgt de ruimte om op zoek te gaan naar innovatieve technologie├źn en om deze te implementeren. Als project engineer werk je aan de huidige projecten waarvan de planning reeds bepaald is. Hiertoe is het belangrijk dat je in staat bent om investeringsvoorstellen te maken en keuzes te onderbouwen op basis van strategische bijdrage en terugverdientijd.

Je bent verantwoordelijk voor een deel van de projectscope van meerdere projecten. Je bedenkt technologische concepten, ondersteunt bij investeringsvoorstellen, stelt het projectplan op, organiseert resources, beheert projectinformatie en documentatie, je selecteert externe leveranciers, je begeleidt de FAT en SAT en draagt zorg voor het volledig laten verwerken van de benodigde informatie in het kwaliteitssysteem.

Je komt te werken op de afdeling Strategic Projects Manufacturing (4 FTE Emmer-Compascuum). Deze afdeling heeft als primaire taak het ontwikkelen, installeren en implementeren van nieuwe productie technologie├źn en processen. Je werkt nauw samen met Production Engineering. We vragen een afgeronde relevante HTS/ TU opleiding. Daarnaast is ervaring met het leiden van productie- automatiseringsprocessen in de industrie erg handig. Een pre als je ervaring hebt met productie-automatisering in de assemblage. Heb je ervaring met Lean en Six Sigma, erg handig!
Qua persoonlijkheid is het mooi dat je energiek, ambitieus en een kartrekker kan zijn. Je bent innovatief en zoekt naar nieuwe technologieen. Je projectmanagement skills zijn ook bedreven of je hebt hierin veel potentie. We zoeken iemand die zich wil uitdagen om vervolgens nieuwe uitdagende projecten te gaan invullen.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....