Sollicitatieformulier Target Search

Als QESH manager ben je samen met de betrokken functionarissen (bijv. productiemanager en projectleider) verantwoordelijk voor veiligheid op de werkplekken conform arbo wet- en regelgeving, naleving van de wet0 regelgeving t.a.v. milieu en de kwaliteit van de afgeleverde producten en het gehele productieproces. Je rapporteert aan de directie en geeft leiding aan de QESH afdeling (2 fte).
Je stelt procedures, analysemethodes en kwaliteitscriteria op en bewaakt deze. Dit wordt vertaald in het kwaliteitshandboek. Je adviseert directie en MT over beleid, veiligheid, verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en de ontwikkeling van nieuwe producten, productiemethoden en wet- regelgeving.
Je organiseert interne audits, voert audits uit bij (internationale) toeleveranciers. Je begeleidt inspecties door klanten en keuringsinstanties. Je ziet erop toe dat de benodigde specificaties en tekeningen aanwezig zijn ten behoeve van verificatie- en controletaken.
Samen met de afdeling QESH zie je erop toe dat procedures t.a.v. veiligheid en milieu worden nageleefd en signaleer, analyseer en rapporteer je onveilige situaties. Ongevallen en milieu-incidenten meld je. Je hebt regelmatig overleg met operationele afdelingen zoals productie en inkoop. Je vertaalt klant specifieke eisen op het gebied van QESH naar interne afdelingen, adviseert de afdeling inkoop bij het selecteren van toeleveranciers wat betreft kwaliteitsaspecten. Tevens heb je extern contacten met (oerheids)instanties bij onder andere het aanvragen en/of wijzigen van milieuvergunningen. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, voorkeur richting kwaliteitsmanagement. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een zelfstandige kwaliteitsfunctie binnen een technische organisatie.
Je hebt ervaring met werken in een productieorganisatie alsmede met project- gestuurde werkzaamheden. Up-to-date kennis met van toepassing zijnde wet- en regelgeving en certificeringen. Je hebt kennis van nieuwe ontwikkelingen en voorschriften ten aanzien van QESH.
Affiniteit met defensie werkzaamheden en AQAP 2110 is een pre.
Je bent in staat onder tijdsdruk te werken en hebt een sterk analytisch vermogen.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....