Sollicitatieformulier Target Search

De afdeling Assembly is verantwoordelijk voor het tijdig en binnen budget samenstellen en testen van klant specifieke verpakkingsmachines en complete lijnen. Marktontwikkelingen en de groeiambities van Molins zorgen voor een dynamische en veranderende omgeving. De Manager Assembly neemt zijn afdeling mee in dit veranderingsproces en zorgt ervoor dat er aan de klantvraag wordt voldaan.

De afdeling Assembly bestaat uit een team van circa 25 Technisch Specialisten (multidisciplinair), aangevuld met circa 30% inleenpersoneel bij piekmomenten. De Manager Assembly wordt verantwoordelijk voor het verbeteren van de assembly resultaten. Definieert KPI's en stuurt op doorlooptijd, uren en kwaliteit. Verhoogt het niveau van de afdeling, verbetert werkprocessen en voert waar mogelijk standaardisatie van door.

De Manager Assembly weet procesoptimalisaties te vertalen naar praktische plannen en oplossingen. Verantwoordelijk voor de herinrichting van de assemblage- en testopstellingen. Neemt initiatief in uitbesteding van subassembly's. Heeft intensief overleg met de hoofden van de afdelingen; inkoop, engineering en operations. Verantwoordelijk voor de verdere uitrol en implementatie van optimalisatieprogramma's als 5s en lean op de afdeling. Weet door efficiencyverbeteringen de verwachtte groei van de assembly activiteiten op een robuuste en stabiele manier te implementeren in de afdeling.

De Manager Assembly rapporteert aan de Operations Manager en neemt zitting in het Operationeel Team (Hoofd Inkoop, Hoofd Montage, Hoofd Engineering).
• Afgeronde HTS opleiding
• Minimaal enkele jaren leidinggevende ervaring in een technische omgeving
• Ervaring binnen een projectmatige assemblage omgeving heeft de voorkeur
• Ervaring met operational excellence (lean, 5s)
• Energiek, ambitieus, veranderingsgezind, dynamisch
• Peoplemanager die mensen vertrouwen geeft
• Standplaats Wijchen
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....