Sollicitatieformulier Target Search

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van totaaloplossingen in broederij projecten, van kick-off tot en met commissioning. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de eigen organisatie, klanten en toeleveranciers. Je neemt besluiten ten aanzien van kosten, tijd en kwaliteit. Als Project Manager lever je een belangrijke bijdrage aan de customer intimacy strategie van Pas Reform door de klantwensen goed te begrijpen, goed te vertalen en terug te brengen in de organisatie.
Als Projectmanager maak je de vertaalslag van orders naar concrete scope afbakening, technische details en definitie fase. Je adviseert waar nodig in het salestraject en wordt volledig verantwoordelijk voor het project na de overdracht vanuit Sales.

Je maakt daartoe een risico analyse, stelt het budget op en maakt de planning. Je zorgt dat alle projectfasen zorgvuldig worden uitgevoerd vanaf het overdrachtsmoment van Verkoop naar Operations tot en met de overdracht aan de afdeling Service. Hiertoe behoort ook nog de verantwoordelijkheid voor de projectevaluatie.

Als Projectmanager bewaak je de planning, het budget en onderhoudt je gedurende het hele project het contact met de klant over de uitvoering en het budget van het project (contractmanagement). Je werkt intensief samen met de afdeling verkoop, R&D, Service, Inkoop, Planning en partners. Je stuurt de supervisor op locatie aan tijdens de installatie- en commissioningsfase.
• Een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in een technische richting;
• Minimaal 3-5 jaar ervaring met het managen van complexe technische projecten
• In staat om collega’s te motiveren en te coachen;
• Zakelijk, praktisch, resultaatgericht en vasthoudend
• In staat om meerdere, zowel kort- als langdurende projecten gelijktijdig te managen
• Goede luistervaardigheden en in staat om te opereren op diverse niveau en binnen diverse culturen;
• Beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur een tweede vreemde taal
• Bereidheid tot internationaal reizen, ongeveer 20% van de tijd
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....