Sollicitatieformulier Target Search

Voor de afdeling Supply Chain zoeken wij een kartrekker die vanuit ervaring binnen het vakgebied supply chain, en vanuit enthousiasme, de afdeling een nieuwe impuls geeft. In deze functie moet je kunnen schakelen tussen operationele werkzaamheden en procesmatige activiteiten.

De afdeling Supply Chain is verantwoordelijk voor een goed verloop van de logistieke processen. Als Supply Chain Coördinator draag jij zorg voor het tijdig beschikbaar zijn van alle benodigde grondstoffen en gereedschappen voor de productielocaties (Indonesië en Tsjechië). Je voert een effectief voorraadbeheer uit, beheert planningen en signaleert knelpunten. Je schakelt intensief met de productielocaties inzake forecast, beschikbaarheid van materialen en eventuele problemen. Je hebt contact met diverse leveranciers in de internationale supply chain. Je draagt zorg voor de import en export van goederen en de administratieve verwerking daarvan.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder in beeld brengen van de internationale supply chain en het optimaliseren daarvan. Je bent in staat om de supply chain te doorgronden en verbeteringen door te voeren in processen, procedures en systemen. Je neemt deel aan optimalisatie projecten en je rapporteert aan de Logistiek Manager.
• Een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in een logistiek/ bedrijfskundige richting
• Minimaal 3 jaar ervaring op een supply chain afdeling binnen een productie-omgeving
• Ervaring met de optimalisatie van voorraadbeheer, planningen en forecasts
• Cijfermatig goed onderlegd en bedreven in Excel
• Energiek, gedreven, nuchter, benaderbaar, pragmatisch

Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....