Sollicitatieformulier Target Search

Allereerst is het mooi om te vermelden dat je je dagelijks bezig houdt met heel unieke projecten. STI Engineering is onderdeel van het grote Koninklijke de Vries Scheepsbouw. De bouwer van grote luxe jachten die mondiaal worden afgeleverd. STI Engineering is verantwoordelijk voor het volledige leidingwerk en de indeling van technische ruimtes van deze luxe jachten. Als Engineer speel je een cruciale rol om dit op de meest efficiƫnte, slimme en functionele manier te ontwerpen. Wij noemen dit ook wel engineeren met het gezonde verstand. Naast technologie en de tekenpakketten, gaat het veelal om logische redeneren, visueel inzicht en technisch denkvermogen.
Je rol als engineer is erg divers. Je hebt namelijk te maken met leidingwerk voor water, brandstof, ventilatie en perslucht. Elk type heeft weer andere doeleinden en andere materialen, waardoor de routing altijd een puzzel is. Maar wel een heel gave puzzel!
Wij vragen een minimaal een afgeronde MBO opleiding. Bij voorkeur in de richting van Werktuigbouwkunde.
Uiteraard speelt communicatie een belangrijke rol, zowel intern (collega's), maar ook extern (klanten - de werf). Naast Nederlands is Engels ook voertaal en belangrijk te spreken.
Naast technische skills, zijn sociale vaardigheden meer en meer belangrijk. Zo ook in deze functie, je dient open te staan voor feedback om jouw leercurve zo stijl mogelijk te houden.
Op het persoonlijk vlak dien je je prettig te voelen met een goed ruimtelijk inzicht, creativiteit en het vinden van slimme oplossingen.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....