Sollicitatieformulier Target Search

Als Technology Manager geef je leiding aan de afdeling Technology (4 FTE) en maak je deel uit van het Site Management Team. De afdeling Technology is verantwoordelijk voor ontwikkeling en optimalisatie van de productieprocessen van de Klazienaveen site en levert daarmee een uiterst belangrijke bijdrage aan flexibilisering, efficiencyverbetering en verduurzaming van de bedrijfsprocessen om zo de Klazienaveense operaties klaar te maken voor de toekomst.

De business strategie is erop gericht om de productportfolio meer te richten op de zogenaamde specialty carbons voor pharmaceuticals, food en catalyse applicaties. Voor deze producten gelden hoge eisen voor wat betreft kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. De afdeling technologie speelt een sleutelrol om deze transitie in productportfolio voor Klazienaveen te bewerkstelligen. De ontwikkeling en implementatie van statistische procescontrole om de productieprocessen beter te kunnen beheersen en verbeteren speelt hierbij een belangrijke rol.

Onder de leiding van de Technology Manager stelt de afdeling Technology een verbeterprogramma op en vertaalt dit programma naar concrete verbeteracties. Voor de investeringen benodigd voor deze verbeteringen worden de procesuitgangspunten en het proces design opgesteld. In de verdere uitvoering van deze investeringsprojecten wordt toegezien dat deze procesuitgangspunten gewaarborgd blijven.

Tot slot heeft de afdeling Technologie een belangrijke taak in het ondersteunen van de operations afdeling in de dagelijkse bedrijfsvoering. De complexe operationele procesvraagstukken worden samen met de operation engineers geanalyseerd en opgelost.

Als professional vind je het een uitdaging om te werken binnen een fabriek met veel potentie. Je begrijpt dat dit niet vanzelf gaat en dat je de schouders eronder moet zetten. Je werkt samen met een betrokken team en kunt gebruik maken van de beschikbare (technologische) expertise passend bij een wereldwijd opererende multinational. Je hebt veel contact met engineering (in- en extern), productie, sales en R&D. Je rapporteert aan de Facility General Manager.
• Afgeronde HBO/ WO opleiding richting technologie;
• Acteert op WO niveau;
• Minimaal 5-10 jaar ervaring met proces engineering binnen een procesfabriek;
• Affiniteit met Capex Projecten;
• Ervaring als manager en/of de potentie om leiding te geven;
• Vasthoudend, verbeteraar, verbinder, empathisch;
• Ervaring binnen een internationale manufacturing omgeving;
• Bereidheid tot meedraaien in de consignatiedienst.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....