Sollicitatieformulier Target Search

Als Projectmanager R&D ben je verantwoordelijk en het centrale aanspreekpunt voor de organisatie en uitvoering van een R&D project ten behoeve van de ontwikkeling van een nieuw type machine.
Je neemt besluiten ten aanzien van kosten, tijd en kwaliteit en stuurt een team van ca. 3-4 personen aan. Je rapporteert functioneel aan de manager R&D en voor project voortgang aan de stuurgroep.

We zoeken iemand met een technische opleiding op minimaal HBO-niveau die ervaring heeft met het managen van ontwikkeltrajecten. Je bent in staat om je collega’s te motiveren en te coachen;
Je hebt een zakelijke, pragmatische, resultaatgerichte instelling en bent vasthoudend, daarnaast beheers je de Engelse taal in woord en geschrift en hebt bij voorkeur ervaring met Microsoft Projects
Stevige persoonlijkheid, track record met R&D projecten (innovatiefasen), structuur bieden, planning, budget bewaken. In staat zijn deadlines te bewerkstelligen. Het team overtuigen en meekrijgen.
Voorkeur achtergrond HTS WTB, voorbeeld industrie: Food, maar kan ook olie&gas, chemical, proces. Het gaat om de ervaring binnen R&D projecten en dit in juiste banen te leiden. Afstemming met de stuurcommissie (Hoofd R&D en projecten, CEO en Productmanager).
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....