Sollicitatieformulier Target Search

Als lead Engineer ben je in de conceptfase eindverantwoordelijk voor het project (incl. planning en budget), waarbij je samen optrekt met de Projectmanager. Je stuurt het multidisciplinaire projectteam aan, bent aanspreekpunt voor de klant, achterhaalt wat de exacte wensen zijn en vertaalt deze, samen met je collega's, naar een concept. Binnen het werkproces van Masévon is een concept pas gereed wanneer deze aantoonbaar werkt. We zoeken dan ook een persoon met een sterk analytisch vermogen om de benodigde berekeningen voor deze onderbouwing te leveren en die van je team te reviewen.

Wanneer de conceptfase is afgerond, verschuift de eindverantwoordelijkheid van het project naar de Projectmanager. Als Lead Engineer blijf je wel het technische geweten van het project en stuur je het engineering team aan tijdens de realisatiefase van het systeem.

Je werkt dagelijks intensief samen met collega's op de afdeling werktuigbouw, elektrotechniek en besturing, maar ook met de assemblageafdeling waar jouw projecten daadwerkelijk 'tot leven worden gebracht'. In dit kader is het erg belangrijk dat je multidisciplinair kunt denken en handelen. De Lead Engineer word ingezet bij de grotere en complexere projecten binnen Masévon. - Een afgeronden HBO/WO opleiding Werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar)
- Meerdere jaren ervaring als Mechanical Engineer (of vergelijkbaar)
- Kennis van en ervaring met 3D CAD
- Kennis van (fijn)mechanische constructieprincipes
- Sterk analytisch vermogen
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....