Sollicitatieformulier Target Search

Voor de commerciële afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager, die het gezicht wil worden van Eijkelkamp Soil & Water binnen de Nederlandse waterindustrie.

De commerciële afdeling bestaat uit een zestal Inside Sales Specialisten, twee Export Managers / Area Sales Managers en 2 Accountmanagers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de technisch-commerciële aanbiedingen op gebied van boor-, bemonstering- en meetapparatuur. Deze apparatuur wordt onder andere gebruikt ten behoeve van het meten van de kwaliteit en kwantiteit van water.

Als Accountmanager draag jij zorg om de klanten door middel van jouw kennis en expertise te voorzien van de beste conceptuele oplossingen. Deze oplossingen staan volledig in het teken van de te waarborgen kwaliteit en kwantiteit van water. Op basis van jouw commerciële gevoel, gecombineerd met de juiste kennis binnen de watersector weet jij klanten als onder andere waterschappen en gemeentes, maar ook binnen de procesindustrie zoals brouwerijen, staalindustrie etc. te inspireren en te overtuigen van de kwalitatief hoogwaardige producten van Eijkelkamp Soil & Water. Daarnaast zul je steeds meer een adviserende rol innemen als het gaat om bespreken van de dataverzameling, afkomstig uit de verschillende meetapparatuur (telemetrie).

Klantvragen weet jij in samenspraak met de Inside Sales specialisten om te zetten naar projectmatige technische totaaloplossingen, samengaand met een winnende commerciële aanbieding. Als Accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt van deze klanten, en tevens de ambassadeur van Eijkelkamp Soil & Water. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van bestaande klantrelaties en tot stand brengen van nieuwe relaties met potentiële klanten. Je gaat planmatig en proactief te werk en rapporteert aan de Sales & Marketing Manager. De standplaats is Giesbeek (nabij Arnhem).

• Minimaal 5 jaar ervaring in de verkoop van producten of projecten aan de (water)industrie;
• Kennis van analyse apparatuur ten behoeve van water kwaliteit of kwantiteit;
• Een actief netwerk binnen de waterschappen, gemeentes en industrie is een pre;
• Analytisch sterk, teamplayer;
• Goede luistervaardigheden, adviseren verkopen, gestructureerd;
• Pragmatisch, proactief, nuchter en communicatief vaardig.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....