Sollicitatieformulier Target Search

Als Manager Procurement & Supply Chain krijg je een cruciale rol in de bouw van een toekomstbestendige organisatie die kan voldoen aan de verwachte groei van het aantal te produceren machines. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inkoop- en logistieke proces binnen SafanDarley Lochem.

Als Manager Procurement & Supply Chain ben je actief betrokken bij alle aspecten van het inkoopproces; Je onderhoudt en ontwikkelt een gedegen, bedrijf breed leveranciersnetwerk; Je initieert, voert en sluit inkooponderhandelingen af en geeft leiding aan de afdeling inkoop. Je bepaalt de buffer- en veiligheidsvoorraden van inkoopdelen en stuurt de hierbij behorende interne logistieke processen aan – van inkoop en magazijn tot productielijn en machinetransport. Je werkt toe naar JIT leveringen aan de lijn.

Je verbetert de forecast planning tussen sales, operations en leveranciers, draagt vanuit inkoop en logistiek bij aan de transitie naar configure-to-order, je integreert en automatiseert de operationele inkoop processen met leveranciers , je bent onderdeel van een nauwe samenwerking met R&D en zorgt voor een bestuurbare organisatie door de invoering van duidelijke en betrouwbare KPI’s.

Je stuurt de afdelingen inkoop en logistiek aan (8 FTE) en coacht de medewerkers in de transitie naar proactieve afdelingen, die regie en controle hebben over de keten. Je rapporteert aan de Operations Manager.
• Afgeronde HBO/ WO opleiding
• Meerdere jaren ervaring met de optimalisatie en doorontwikkeling van een toeleveringsketen in een productie-omgeving;
• Ervaring met de optimalisatie van een interne supply chain;
• Procesmatige denker met een pragmatische inslag;
• Daadkrachtige, energiek, gedreven persoonlijkheid, die van nature op zoek is naar verbetering en optimalisatie;
• Kennis van ERP en bekendheid met productiemanagement, zoals LEAN;
• Ervaring met de aansturing van een inkoop- en logistieke afdeling, of klaar om deze stap te gaan zetten
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....