Sollicitatieformulier Target Search

Om zowel de toenemende vraag naar de dienstverlening van de business unit service van WTT aan te kunnen, als de kwaliteit te kunnen waarborgen is de organisatie ter uitbreiding op zoek naar een Service Coördinator.

Als Service Coördinator ben jij het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten als het gaat om het ontvangen, voorbereiden en afhandelen van (proces) technische serviceopdrachten.

De technische service aanvragen, voortvloeiend uit inspecties, servicecontracten, storingen, garantieclaims of optimalisatieprojecten, weet jij als geen ander intern uit te zetten bij de juiste disciplines. In samenspraak met de afdeling sales wordt hier een commerciële aanbieding aan toegevoegd. Na gunning opdracht ben jij in verantwoordelijk om deze serviceopdrachten te managenn richting een succesvolle afronding. Als ‘spin in het web’ weet jij hiervoor de juiste afdelingen en expertises tijdig te mobiliseren om de serviceopdrachten volgens planning uit te kunnen voeren. Naast de nieuwe service contracten ben jij als Service Coördinator ook verantwoordelijk voor de proactieve coördinatie van alle reeds lopende service contracten. Om de kwaliteit van deze bestaande en nieuwe service contracten te allen tijde te kunnen monitoren, ben jij in the lead tijdens het opzetten en beheren van een nieuw meet- en rapportagesysteem voor alle verschillende type diensten, die de business unit service uitvoert.

Als Service Coördinator rapporteer je aan de Manager Service & Aftersales, maar tegelijkertijd dien je als strategisch sparringpartner voor deze persoon. Samen zetten jullie de conceptuele lijnen uit, om de huidige groei de komende jaren voort te zetten en verder uit te breiden. • Afgeronde (technische) HBO/WO opleiding;
• Enkele jaren leidinggevende ervaring of toe aan een volgende stap en in staat snel te kunnen schakelen tussen verschillende afdelingen / niveaus;
• Affiniteit met mechanische onderdelen / procesinstallaties;
• Kennis en ervaring met het lezen van technische tekeningen (PIDs);
• Ervaring binnen de procesindustrie is een pré. Bijvoorbeeld sector afvalverwerking, chemie of food;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Je werkt gestructureerd en planmatig, maar kunt tegelijkertijd accuraat reageren op kansen die zich voordoen in de markt (Ad hoc). Door jouw communicatief goede vaardigheden, ben jij in staat te allen tijde de klant centraal te stellen en een lange termijn relatie op te bouwen en te onderhouden.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....