Sollicitatieformulier Target Search

Als Operations Manager geef je leiding aan de afdelingen Productie (>60 FTE). Je wordt hierin ondersteund door meerdere afdeling leaders en Area engineers. Je maakt onderdeel uit van het Site Leadership team.

Als Operations Manager ben je, samen met jouw team, verantwoordelijk voor een veilige, effectieve en efficiënte productieorganisatie, waarin continue verbeteringen worden doorgevoerd. Je draagt zorg voor het veilig behalen van de vereiste productie-output en ziet erop toe dat dit volgens de gestelde kwaliteitsnormen gebeurt. Je analyseert en interpreteert KPI’s en bent in staat om deze data te gebruiken om de productieorganisatie in de gewenste richting te krijgen en te houden. In de dagelijkse bedrijfsvoering word je ondersteund door de afdeling Technology en Maintenance bij het hanteren en oplossen van complexe procesvraagstukken of technische problemen. Daarnaast werk je samen met de afdeling Technology aan de ontwikkeling en implementatie van statistische procescontrole om de productieprocessen beter te kunnen beheersen en te verbeteren.

Als professional vind je het een uitdaging om te werken binnen een fabriek met veel potentie. Je begrijpt dat dit niet vanzelf gaat en dat je de schouders eronder moet zetten. Je bent een speler in een betrokken en gemotiveerd Site Leadership team. Daarnaast heb je veel contact met Global operations, engineering, maintenance technologie en R&D en kun je gebruik maken van de beschikbare expertise, passend bij een wereldwijd opererende multinational.

Je bent een echte change agent en je vindt het een must om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van een veiligheid- en kwaliteitscultuur, waarin mensen zich steeds meer verantwoordelijk gaan voelen voor niet alleen hun eigen handelen en acties, maar ook voor die van hun collega’s. Je bent een coach en inspirator voor jouw team en straalt dit ook uit naar de werkvloer. Je rapporteert aan de Facility General Manager.
• Afgeronde HBO/ WO-opleiding richting techniek;
• Acteert op WO-niveau;
• Minimaal 5-10 jaar ervaring met de aansturing van een productie-organisatie in een vergelijkbare werkomgeving/industrie
• Organisatiesensitief, resultaatgericht, vasthoudend, empathisch;
• Je weet je weg te vinden binnen de structuur van een multinational;
• Je draait mee in de LT-consignatiedienst.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....