Sollicitatieformulier Target Search

Als Service Manager word je verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling Customer Service. Deze afdeling (8 FTE) bestaat uit field service engineers, een commerciële binnendienst en een sales manager buitendienst. De afdeling is verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid en service aan bestaande klanten. De afdeling levert spare parts, voert retrofits, upgrades, modificaties en onderhoud uit, lost eventuele klachten op en voert contractwerkzaam-heden uit. De afdeling zoekt naar commerciële mogelijkheden om aanvullende serviceoplossingen aan klanten te verkopen.

De Service Manager krijgt een leidende rol in de integratie van de Terlet Customer Service afdeling binnen het matrix georiënteerde ProXes service platform. Als manager service zal je een roadmap maken voor de groei van de afdeling, daarbij aanhakend op de overall ProXes service filosofie.

Om het enorme omzetpotentieel voor service oplossingen in de markt te kunnen realiseren is het nodig dat de afdeling naar een volgend niveau word getild qua structuur, service oplossingen (contracten, sla’s, etc), bezetting en attitude (naar commercieel gedreven en pro-actief). De Service Manager bouwt zo aan een toekomstbestendige Customer Service organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan de groeiambities van Terlet. De Service Manager rapporteert aan de Managing Director.
• Een afgeronde opleiding op HBO niveau, met technische affiniteit;
• Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een technisch/ commerciële omgeving;
• Commercieel gevoel, wil weten wat er bij klanten speelt en bezoekt deze indien nodig;
• Duidelijke visie op customer service en weet deze ook uit te dragen;
• Weet structuur aan te brengen binnen een afdeling;
• Stevige persoonlijkheid, doelgericht, besluitvaardig, weet mensen mee te krijgen;
• Energiek, gedreven, nuchter, benaderbaar, pragmatisch, communicatief vaardig;
• Standplaats Zutphen, af en toe (internationale) klantbezoeken;
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....