Sollicitatieformulier Target Search

Als Projectleider Werktuigbouw heb jij een belangrijke regierol en ben je betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwatertechnologie. Als Projectleider lever je vanuit je vakinhoudelijke kennis en kunde een belangrijke bijdrage aan monodisciplinaire projecten of ben je vanuit het vakgebied lid van grootschalige multidisciplinaire projectteams. Je draagt verder zorg voor het toepassen van de meest actuele ontwerpstandaarden en bewaakt de projectvoorgang volgens GOKIT (geld, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd). Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en delen van kennis binnen het team, de afdeling en richting het management, om efficiency, effectiviteit en innovatie te verhogen. In de functie werk je nauw samen met externe ingenieursbureaus, leveranciers en bouwbedrijven. Intern heb je contact met collega’s, team- , project- en afdelingsmanagers.
Wij zijn op zoek naar talenten die graag samen resultaten neerzetten, passie hebben voor hun vak en eigen verantwoordelijkheid durven te nemen. Idealiter ben je momenteel project engineer, technisch specialist WTB en op zoek naar een stap met meer verantwoordelijkheid!
Onze ideale kandidaat is een technisch specialist met een sterk analytisch denkvermogen die accuraat te werk gaat. Verder ben je communicatief sterk, onafhankelijk en een teamplayer. 

Om als Projectleider Werktuigbouw aan de slag te gaan ben je in het bezit van een HBO-diploma Werktuigbouwkunde. 
Daarnaast heb je ervaring op het gebied van projectmatig werken (bij voorkeur Prince2). Ook verwachten wij dat je kennis hebt van het drinkwaterproces of dat je bereid bent dit te leren door het volgen van een Hogere Opleiding Drinkwaterproductie.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....