Sollicitatieformulier Target Search

Jouw opdracht: veroveren van marktaandeel in Noord-Nederland door langdurige klantrelaties op te bouwen. Je onderhoudt als Accountmanager contact met bestaande relaties en bent continu op zoek naar nieuwe leads om het klantenbestand uit te breiden. De focus ligt hierbij op bedrijven binnen de industrie. Denk hierbij aan klanten zoals Ausnutria, Brink Towing Systems en British American Tobacco. De markt voor interne logistiek in Noord Nederland biedt volop kansen die jij weet te grijpen!

Als Accountmanager Noord-Nederland (Drenthe en Groningen) adviseer jij bestaande en nieuwe klanten over hun interne logistieke vraagstukken. Iedere klant en vraagstuk is uniek en vraagt om een maatwerk oplossing. Hierin komen materieel (nieuw, lease of gebruikt), service, vlootinformatie, gezondheid & veiligheid, opleiding, hulpmiddelen en financiering samen. Als Accountmanager ben je veel onderweg en overtuig je klanten van de toegevoegde waarde van de Unicarriers totaaloplossingen. In jouw salestrajecten kom jij door jouw logistiek inzicht, commerciële vaardigheden en technische kennis tot passende oplossingen voor iedere klant.

De functie Accountmanager staat middenin de organisatie. Je werkt daarom veel samen met sales collega’s (Accountmanagers en Key Accountmanager), service monteurs en de afdeling verhuur, om zo marktinformatie en leads met elkaar te delen en samen het optimale resultaat te kunnen behalen. Je wordt bij de uitwerking van offertes ondersteund door een ervaren commerciële binnendienst.

Als Accountmanager ben jij dé adviseur voor jouw klanten (inkopers, facilitair- en logistiek managers). Je gaat planmatig en proactief te werk en werkt intensief samen met en rapporteert aan de Regional Sales Manager. Je werkt vanuit huis, maar zult af en toe aanwezig zijn op één van de vestigingen.
• HBO werk- en denkniveau;
• Bij voorkeur een netwerk in de regionale maakindustrie;
• Sterke affiniteit met techniek;
• Goede luistervaardigheden, adviserend verkopen, conceptueel kunnen denken;
• Ondernemend, netwerker, zelfstandig, energiek;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....