Sollicitatieformulier Target Search

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afdeling QHSE. De afdeling bestaat uit een Meetspecialist, een Quality Engineer en een Test Engineer en wordt verder geprofessionaliseerd. Het doel van deze afdeling is o.a. het kwaliteitsniveau van bedrijfs- en productieprocessen nog verder te verhogen en het veiligheidsbewustzijn- en gedrag van collega’s te bevorderen.

Als QHSE Manager maak je een strategisch plan voor de afdeling en werk je dit uit in concrete activiteiten, waarin je hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden. Je draagt zorg voor het opzetten, implementeren en borgen van een integraal kwaliteitsmanagementsysteem, standaarden, procedures en werkinstructies. Je maakt verantwoordelijkheden, bevoegdheden en escalatieprocedures inzichtelijk.

Je bent een aanjager van kwaliteitsbewust werken en denken en faciliteert hierin de verschillende afdelingen binnen Ridder Drive Systems. Je overziet de samenhang tussen kwaliteit en andere afdelingen en weet mensen mee te nemen in een andere manier van werken. Het voorspelbaar en beheersbaar maken van het maakproces is een belangrijke pijler van Ridder Drive Systems en door de groei van het bedrijf zal je dit samen met je team nog verder moeten gaan uitbreiden. De afdeling heeft impact op alle aspecten van de bedrijfsvoering en levert een significante bijdrage aan de bedrijfsresultaten. Tevens ben je budgetverantwoordelijk voor de BHV organisatie en zorg je ervoor dat BHV taken op een professionele wijze worden uitgevoerd.

Naast kwaliteit vervult de afdeling een centrale functie op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden. De afdeling coördineert de taken die voortkomen uit de RI&E, draagt zorg voor het periodiek keuren van productiemiddelen, toets de omgevingsvergunning aan de hand van wet- en regelgeving en verbetert het veiligheidsbewustzijn en de werkomstandigheden. Hiertoe wordt er nauw samengewerkt met de lijnorganisatie en het middenmanagement. Je rapporteert aan de R&D Director.
• Afgeronde HBO/ WO opleiding;
• Minimaal 5 jaar relevante ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement in een massaproductieomgeving van werktuigbouwkundige producten;
• Ervaring als leidinggevende, of klaar om deze stap nu te zetten;
• In staat om mensen te motiveren, te stimuleren en mee te nemen in een veranderende werkwijze.
• Ervaring met het leiden van kwaliteitsverbeterprojecten in teamverband;
• Schakelt makkelijk tussen systemen en mensen;
• Ervaring met het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn
• Kennis van moderne kwaliteitssystemen en kwaliteitsverbetermethodieken, zoals ISO;
• Affiniteit met het HSE vakgebied
• In staat om intern- en extern draagvlak te creëren voor verandering
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....