Sollicitatieformulier Target Search

Olympus All-in is op zoek naar een gedreven Accountmanager die beschikt over een goede dosis bedrijfskundige kennis. Daarnaast heb jij de ambitie en kwaliteiten om na verloop van jaren door te groeien richting een leidinggevende functie. De nadruk in deze functie ligt op het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties, maar toch ben jij ook in staat om nieuwe klantrelaties op te bouwen en hen te enthousiasmeren van de toegevoegde waarde van Olympus All-in. Klantaanvragen komen binnen door zowel acquisitie als aanbestedingsvraagstukken.

Je adviseert klanten over hun vraagstukken op gebied van bedrijfskleding, zoals overalls, jassen, PBM’s en schoenen. Je bent de spil tussen de klant en de interne organisatie. Door jouw goede communicatieve vaardigheden, kun jij snel schakelen tussen klanten die actief zijn in uiteenlopende industrieën. Je bent daadkrachtig en weet inkopers, facilitair- en logistiek managers te overtuigen vanuit authenticiteit. Klanten zijn onder andere: Grote winkelketens, aannemingsmaatschappijen, wegenbouwbedrijven, installatiebedrijven en ziekenhuizen.

Binnen Olympus All-in hanteert men een platte structuur en er heerst een familiaire sfeer. De functie Accountmanager staat middenin de organisatie. Je werkt daarom veel samen met de Branche Manager, Office Manager en binnendienst, om zo marktinformatie en leads met elkaar te delen. Zo behaal je samen het optimale resultaat. Je wordt bij de uitwerking van offertes ondersteund door een ervaren commerciële binnendienst, maar zult hier in de basis zelf verantwoordelijk voor zijn.

Je gaat planmatig en proactief te werk en werkt intensief samen met en rapporteert aan de Branche Manager. • Afgeronde hbo-opleiding (Technische) Bedrijfskunde of soortgelijk;
• Enige jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur ervaring met verkoop van bedrijfs- en veiligheidskleding;
• Communicatief vaardig: goede luistervaardigheden en servicegericht;
• Ondernemend, netwerker, zelfstandig, energiek;
• Flinke dosis doorzettingsvermogen en een sterke overtuigingskracht;
• Ambitie om door te groeien.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....