Sollicitatieformulier Target Search

Wij zijn op zoek naar talenten die graag samen resultaten neerzetten, passie hebben voor hun vak en eigen verantwoordelijkheid durven te nemen. Onze ideale kandidaat is een specialist met een sterk analytisch denkvermogen die accuraat te werk gaat. Verder ben je communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) , onafhankelijk en een teamplayer.

Als Projectleider E/PA heb je de een belangrijke coördinerende rol en ben je betrokken bij verschillende investeringsprojecten op het gebied van drinkwatertechnologie. Vanuit je vakinhoudelijke kennis en kwaliteiten lever je een bijdrage aan monodisciplinaire projecten of ben je lid van grootschalige multidisciplinaire projectteams. Je bent verantwoordelijk voor het toepassen van ontwerpstandaarden en bewaakt projectvoortgang op basis van budget, organisatie, kwaliteit, informatie en planning.

We zijn op zoek naar talenten die passie hebben voor hun vak en verantwoordelijkheid durven te nemen. Talenten die analytisch sterk zijn, accuraat werken en communicatief sterk zijn. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bent gespecialiseerd in Projectmanagement, Procesautomatisering en/of Elektrotechniek. Daarnaast heb je ervaring met projectmatig werken (bij voorkeur Prince2).

Als Projectleider Elektrotechniek heb je daarnaast:
- Kennis van Huidige normen als NEN 1010 – NEN 3140 en NEN 60204;
- Affiniteit met industriële automatisering/procesautomatisering;
- Kennis/ervaring van EPLAN;

Als Projectleider Procesautomatisering:
- Heb je kennis van het opstellen van een programma van eisen en een functioneel ontwerp (besturingsfilosofie);
- Heb je kennis en ervaring met verschillende PLC/SCADA en/of DCS systemen, zoals bijvoorbeeld; Siemens, Schneider;
- Kun je software functioneel toetsen aan het ontwerp d.m.v. een Factory Acceptance Test (FAT) en een Site Acceptance Test (SAT);
- Lees en begrijp je technische tekeningen (zowel bouwkundig, elektrotechnisch als werktuigbouwkundig);
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....