Sollicitatieformulier Target Search

Ter uitbreiding en optimalisatie van de organisatie zijn wij voor de commerciële afdeling op zoek naar een ervaren en gedreven Hoofd Commerciële Binnendienst, die zitting neemt in het MT.

Als Hoofd Commerciële Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de commerciële binnendienst (8 fte) en service medewerkers (2 fte). Daarnaast ondersteun je de commerciële buitendienst (5 fte) gedurende complexe projecten met key accounts. Samen met de Sales & Marketing Manager stel je de jaarlijkse budgetten op. Gedurende het jaar monitor je deze en manage je het team zodoende dat deze budgetten gerealiseerd worden, jij bent immers verantwoordelijk voor de commerciële resultaten! Hierbij ligt de focus op het vergroten van de exportomzet, door middel van een meer projectmatige en aanjagende aanpak richting alle distributeurs wereldwijd (11).

Je bent daadkrachtig en weet anderen te motiveren en enthousiasmeren en hen op gestructureerde wijze mee te krijgen in jouw ideeën. Met jouw coachende houding weet jij het uiterste uit het team te halen. Je gebruikt jouw commerciële inzicht om specialisten te begeleiden als het gaat om inschatten van de slagingskansen van offertes en de tijdsbesteding hieraan. 

Je bent ambitieus en hebt de capaciteiten om een gezonde helicopterview te houden gedurende complexe projecten. Je rapporteert aan de Sales & Marketing Manager. Standplaats is Giesbeek, nabij Arnhem. 
·     Afgeronde HBO/ WO opleiding;
·     Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een internationale omgeving gecombineerd met verkoop van technische machines;
·     Ondernemend, proactief, enthousiast en energiek;
·     Goede luistervaardigheden, adviserend verkopen en gestructureerde aanpak;
·     Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
·     Beheersing van de Franse en/of Spaanse taal is een pré.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....