Sollicitatieformulier Target Search

Voor de commerciële afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven en proactieve Sales Engineer met ruime ervaring binnen de bodem- en water industrie (mechanisch / hydraulisch). De commerciële afdeling van SonicSampDrill, bestaande uit 4 medewerkers is verantwoordelijk voor de juiste technisch-commerciële input, aansluitend op klantaanvragen. Als Sales Engineer draag jij zorg om de klanten door middel van jouw kennis en expertise te voorzien van de beste oplossing op gebied apparatuur. Jij bent immers de inhoudelijke specialist!


Klantaanvragen zet jij proactief om naar projectmatige technische totaaloplossingen (klant specifiek), samengaand met een commerciële aanbieding. Als specialist ben jij het vaste aanspreekpunt voor deze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en versterken van bestaande langdurige klantrelaties, door middel van de adviezen die jij geeft op gebied van bodem en water. Daarnaast genereer jij op proactieve wijze leads en jaag jij uitgebrachte offertes na om te zorgen dat deze omgezet worden in een order.


Je bent ambitieus en hebt de drive om op den duur zelfstandig internationale klanten te bezoeken. Je gaat hands on en autonoom te werk en rapporteert aan de CCO. De standplaats is Giesbeek (nabij Arnhem).
·        Afgeronde HBO / WO opleiding in technische richting;
·        Minimaal 3-5 jaar ervaring binnen de bodem/ waterindustrie (mechanisch / hydraulisch);
·        Analytisch sterk en leergierig;
·        Cijfermatig goed onderlegd;
·        Pragmatisch, proactief, nuchter en communicatief vaardig;
·        Naast de Nederlandse taal is een goede beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift een vereiste.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....