Sollicitatieformulier Target Search

In deze uitdagende functie word je verantwoordelijk voor de verkoop van Solutions (technologie projecten) binnen Nederland aan veelal de voedselverwerkende industrie. Je zult je focussen op technologie op het gebied van koudetechniek & warmtetechniek, warmtepompen, warmteterugwinning en opwaardering. Als Sales Manager Solutions start je met het maken van een business plan voor jouw segment. Zoals je kunt verwachten bij een multinational kun je hierbij deels terug vallen op de plannen die ontwikkeld zijn voor Nederland. Vanuit dit businessplan definieer je jouw sales strategie en ben je persoonlijk verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Hiertoe bezoek je klanten in diverse industrieën. Je bouwt duurzame relaties op met contacten op verschillende niveaus binnen jouw klantportfolio. Daardoor ben je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en mogelijkheden om de technologie van GEA te verkopen. Om succesvol te zijn, werk je nauw samen met de lokale engineeringsteams, de GEA Technology Centers in Den Bosch en Deventer en jouw commerciële collega’s binnen sales en service. Je begrijpt het belang van een uitmuntend extern én intern netwerk en denkt technologie overschrijdend.

Werken bij GEA betekent het vertegenwoordigen van een absoluut A-merk met een grote naamsbekendheid , veel referentieprojecten en een uitgebreide installed base. Door gestructureerd en proactief gebruik te maken van deze informatie kun je waardevolle leads genereren en zodoende bij de juiste klanten aan tafel komen. Je wordt ondersteund door state-of-the-art (sales)systemen en kunt gebruik maken van (technologische) expertise passend bij een wereldwijd opererende multinational. 
·        Afgeronde HBO/ WO opleiding richting techniek;
·        Aantal jaar ervaring met (de verkoop van) koudetechnologie;
·        Comfortabel met technische en commerciële onderhandelingen;
·        Conceptuele verkoper, met technische kennis die zijn weg weet te vinden binnen een corporate organisatie;
·        Zelfstandige salesprofessional, die van lead tot aan de deal de klant en interne organisatie aangesloten houdt;
·        Ambitieus, gedreven, zelfstartend, initiatiefrijk en energiek;
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....