Sollicitatieformulier Target Search

We zijn op zoek naar een goede, gedreven Product Engineer met ambities. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en specificering van zowel bestaand als wel nieuwe producten. Hierbij controleer je technische specificaties op juistheid en geef je componenten vrij binnen de organisatie. Door jouw centrale rol binnen de organisatie sta je in nauw contact met klanten, leveranciers en meerdere afdelingen binnen de organisatie. Met meerdere specialisten draag je zorg voor een zo goed mogelijk eindresultaat van jullie projecten.
·        Een Bachelor in Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen of nauw aanverwante opleiding;
·        Je hebt ervaring binnen en/of aantoonbare affiniteit met Thermodynamiek, constructiewerkzaamheden van seriematige producten en verschillende assemblagetechnieken. Daarnaast heb je kennis van optimalisatie methoden, bijvoorbeeld Lean, of tenminste een pragmatische en doelgerichte instelling;
·        Net als Brink lever je graag kwaliteit en ga je voor vakmanschap. Je vindt het leuk om jouw product toegepast te zien worden en hebt een flinke dosis gezonde ambitie; een rol als bijvoorbeeld Lead Engineer in de toekomst spreek je zeker aan!
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....