Sollicitatieformulier Target Search

Als Manager Service & Projecten geef je leiding aan de afdeling Service & Projecten (10 FTE, plus een veelvoud aan wereldwijde inleen). Dit zijn Projectmanagers, Service Coördinatoren, Field Service en Commissioning Engineers, Site Managers en Spare Parts sales. Deze afdeling verzorgt op het gebied van Service wereldwijd de technische uitvoering en coördinatie van alle service activiteiten, zoals onderhoud, modificaties, overhauls en spare parts verkoop. De afdeling Projecten is verantwoordelijk voor alle nieuwbouw projecten tot aan installatie on site.

Als Manager Service & Projecten breng je de afdeling naar een volgend level. Je ontwikkelt middelen, processen, procedures en communicatielijnen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij onder andere aan het opzetten van goed configuratie management, het wereldwijd opzetten van service hubs en het borgen van processen (bv door het laten werken met service documenten). Je draagt zorg voor een juiste bezetting binnen de afdeling en coacht je team zodat de juiste prioriteiten kunnen worden bepaald. Je maakt performance van de afdeling inzichtelijk en stuurt daarop.

Je bent zelf een aanjager van commercie in het team en hebt een leidende rol in het binnenhalen van nieuwe service projecten. Je bezoekt daartoe wereldwijd klanten binnen de marinesector en spreekt met uiteenlopende contactpersonen, die zowel een technisch als een niet-technische achtergrond hebben. Je bent budget verantwoordelijk en rapporteert aan de BU Manager Navy binnen VHSP.
·        HBO werk- en denkniveau, opleiding richting techniek;
·        Ervaring met het managen van technische klantprojecten en affiniteit met (field)service;
·        Pragmatisch, hands-on en organisatorisch sterk;
·        Een stevige people manager, die kort op de business zit en denkt in oplossingen;
·        Weet te schakelen tussen lange termijn visie en de uitdagingen in de dagelijkse praktijk, behorende bij een internationale service organisatie;
·        Bereid tot internationale reizen;
·        Werklocatie Zwolle, gecombineerd met internationale reizen.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....