Sollicitatieformulier Target Search

Als Senior Projectleider Procesautomatisering heb jij een belangrijke regierol en ben je betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwatertechnologie. Als Senior Projectleider lever je vanuit je vakinhoudelijke kennis en kunde een belangrijke bijdrage aan monodisciplinaire projecten of ben je vanuit het vakgebied lid van grootschalige multidisciplinaire projectteams. Je draagt verder zorg voor het toepassen van de meest actuele ontwerpstandaarden en bewaakt de projectvoorgang volgens GOKIT (geld, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd). Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en delen van kennis binnen het team, de afdeling en richting het management, om efficiency, effectiviteit en innovatie te verhogen. In de functie werk je nauw samen met externe ingenieursbureaus, leveranciers en bouwbedrijven. Intern heb je contact met collega’s, team- , project- en afdelingsmanagers.
Wij zijn op zoek naar talenten die graag samen resultaten neerzetten, passie hebben voor hun vak en eigen verantwoordelijkheid durven te nemen. Onze ideale kandidaat is een inhoudelijke specialist met een sterk analytisch denkvermogen die accuraat te werk gaat. Verder ben je communicatief sterk, onafhankelijk en een teamplayer. 

Om als Senior Projectleider Procesautomatisering aan de slag te gaan ben je in het bezit van een relevant hbo-diploma. Daarnaast heb je ervaring op het gebied van projectmatig werken (bij voorkeur Prince2) en heb je circa 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ook verwachten wij dat je kennis hebt van het drinkwaterproces of dat je bereid bent dit te leren door het volgen van een Hogere Opleiding Drinkwaterproductie. 

Verder verwachten wij de volgende specifieke eisen: 

- Het opstellen van een programma van eisen en een functioneel ontwerp (besturingsfilosofie); 
- Kennis en ervaring met verschillende PLC/SCADA en/of DCS systemen, zoals bijvoorbeeld; Siemens, Schneider; 
- Het functioneel kunnen toetsen van software aan het ontwerp d.m.v. een Factory Acceptance Test (FAT) en een Site Acceptance Test (SAT); 
- Het lezen en begrijpen van technische tekeningen (zowel bouwkundig, elektrotechnisch als werktuigbouwkundig); 
- In staat zijn om vanuit je inhoudelijke kennis een adviserende rol in te nemen.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....