Sollicitatieformulier Target Search

Als Junior Projectleider / Werkvoorbereider binnen VONK ben je onderdeel van een projectteam en verantwoordelijk voor de ondersteuning binnen projecten. Een projectteam bestaat uit een projectmanager, een inkoper, engineers van verschillende disciplines en document control. Je werkt daarbij onder verantwoordelijkheid van de projectmanager.

Door jouw planmatige vermogen krijg jij je werk altijd binnen de afgesproken tijd af. Jouw coördinerend vermogen komt goed van pas omdat je je bezig houdt met een grote variëteit aan werkzaamheden. Zo stel je werkmethoden, documenten en planningen op, maak je samen met de projectmanager kostprijs- en werkbegrotingen voor project variaties en verzorg je maatregelen ten behoeve van de veilige uitvoering van het werk. Verder beschik je over uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden.
Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en bij voorkeur enige ervaring binnen een technische projectenorganisatie, maar een enthousiaste starter is ook welkom. Je hebt aantoonbaar technische affiniteit en een goede beheersing van de Engelse taal.

Je hebt niet alleen een technische maar ook een “cost driven” focus, die bijdraagt aan het realiseren van de projectdoelstellingen. Je geeft input voor de projectprognoses en weet deze met een goede onderbouwing te motiveren richting de projectmanager. Je bent communicatief, proactief in je handelen, kwaliteitsgericht en kunt goed je eigen werk plannen en organiseren. Van nature houd je van techniek, ben je nieuws- en leergierig en heb je een samenwerkingsgerichte instelling. Verder ben je flexibel, kun je snel schakelen en heb je een resultaatgerichte manier van werken.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....