Sollicitatieformulier Target Search

Begint jouw carrière in de superjachtbouw bij STI in Heiloo? Omdat de superjachtbouw binnen de scheepsbouw een specialistische discipline is, zijn wij op zoek naar technisch opgeleide professionals die willen starten, en zich verder willen ontwikkelen binnen de engineering bij STI. 

Feadship ontwerpt, engineert en bouwt unieke jachten. STI maakt onderdeel uit van de De Vries Groep en is verantwoordelijk voor het ontwerpen en de engineering van de piping. Samen met de andere bedrijven, zoals het ontwerpbureau, de cascobouwer, de afbouwwerven in Aalsmeer en Makkum worden de Feadships gebouwd. De uitdaging voor jou als technisch tekenaar / engineer zit 'm vooral in het 'routen' van leidingwerk in de zeer beperkte ruimte die je hebt in een jacht. 

Geen jacht is hetzelfde. Ieder project is nieuw en anders qua complexiteit en de toepassing van nieuwe mogelijkheden. Je tekent leidingwerk voor bijvoorbeeld de machinekamer, ventilatiesystemen en sanitaire voorzieningen. Je maakt 3D modellen, schema’s en detailtekeningen zoals isometrics.

STI zorgt ervoor dat ze je de eerste maanden onboarden bij de Feadship familie en dat je het 3D tekenprogramma Cadmatic onder de knie krijgt zodat je een goede start maakt. Uiteraard maakt een bezoek aan de werven hier onderdeel van uit, zodat je met eigen ogen ziet waar je aan mee bouwt.
  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting werktuigbouw of een andere relevante richting;
  • Je kunt goed overweg met 2D en 3D CAD applicaties, Cadmatic is een pré;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent ambitieus, besluitvaardig, assertief, kwaliteitsbewust, proactief, accuraat en creatief; buiten gebaande wegen zoek jij naar oplossingen.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....