Sollicitatieformulier Target Search

Wij zoeken voor de Technische Dienst in Moerdijk iemand die deel uit gaat maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Samen je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft. Dat levert een verhoogde inzetbaarheid en levensduur van die installaties op. Je zorgt er ook voor dat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat.

Je inspecteert en onderhoudt diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties. Veiligheid van jezelf en je collega’s staat daarbij voorop. Je verhelpt zelfstandig storingen in de storingsdienst. Je instrueert en begeleidt medewerkers van ingehuurde firma’s, zodat zij de werkzaamheden uitvoeren volgens de vastgestelde wettelijke normen.

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau. Daarnaast beschik je over relevante kennis en werkervaring op het gebied van meet- en regeltechniek en besturingstechniek. Je bent in het bezit van een VCA-diploma. Je kunt goed onder druk werken en bent in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je bent een initiatiefrijke teamspeler en je werkt resultaatgericht met oog voor kwaliteit.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....