Sollicitatieformulier Target Search

Ter uitbreiding en professionalisering van de service afdeling zijn wij voor Pas Reform op zoek naar een proactieve en klantgerichte Service Desk Engineer.

Als Service Desk Engineer ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten op zowel elektrotechnisch, mechatronisch als softwarematig gebied. Je bent de spin-in-het-web en weet technische problemen adequaat op te lossen. Je hebt een leidende rol als het gaat om de inzet van Service Engineers en de coördinatie van het verdere proces op gebied van klantsupport. De klant staat bij jou altijd op 1. Je staat nauw met hen in contact, zowel per telefoon, mail als Skype. Daar waar nodig en gewenst bezoek je internationale klanten om hen te voorzien van technisch advies (10 – 20%). Je werkt nauw samen met interne collega’s: o.a. Projectmanagers, R&D medewerkers en Service Engineers. Samen met het team bepaal jij welke klantvragen prioriteit hebben. Om klantcontacten adequaat en goed te kunnen opvolgen, verwerk je alle informatie nauwkeurig en consequent in het CRM-systeem.

Je bent communicatief vaardig en gaat hands-on te werk. Daarnaast beschik je over de capaciteiten om een gezonde helicopterview te houden om zo adequaat en gestructureerd openstaande technische klantvragen te beantwoorden en op te volgen. Eens per vijf weken draai je mee in een storingsdienst en ben je buiten werktijd telefonisch bereikbaar voor internationale klanten. Je rapporteert aan de Service Manager. Standplaats is Zeddam, nabij Doetinchem en Arnhem. 
·        Afgeronde technische opleiding (Mechatronica of soortgelijk);
·        HBO werk- en denkniveau;
·        Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol / sterke affiniteit met service en spare parts;
·        Proactief, gestructureerd en organisatorisch sterk;
·        Goede luistervaardigheden;
·        Goede beheersing van de Engelse taal. Beheersing van de Spaanse taal is een sterke pré (i.v.m. grote hoeveelheid klanten in Spanje en Zuid-Amerika);
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....