Sollicitatieformulier Target Search

Als Production Engineer is jouw inbreng binnen verschillende projecten cruciaal. Je beoordeelt technische tekeningen, voortvloeiend uit klant specifieke vraagstukken, op haal- én maakbaarheid. Je bent eindverantwoordelijk voor een correcte vertaalslag van het technische ontwerp richting de uitbestede als wel de interne productie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld assemblage en verspaning. Dit doe je door het vaststellen van een Work Breakdown Structure. Daarbij bepaal je onder andere de benodigde middelen, gereedschappen en wijze van fabriceren. Op basis van deze structuur en goede instructies voor de werkvloer kan een optimaal productieproces tot stand komen!

Als Production Engineer lever je een belangrijke bijdrage binnen verschillende multidisciplinaire projectteams. Je toont eigenaarschap voor het productietraject en zorgt op vakkundige wijze constant voor een zuivere, adequate vertaalslag tussen het project en de productieactiviteiten. Daarnaast krijg je de ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten om workflows verder te structureren én te professionaliseren. Je hebt tevens inbreng in de doorlopende optimalisatie van onze productietechnieken en processen, inclusief mogelijke investeringen.
Voor deze positie zijn wij op zoek naar iemand met ervaring op het gebied van procesoptimalisatie richting productie en engineering, waardoor je de afdeling van Dutch-Shape samen met het team (4 FTE) naar een hoger niveau tilt.

-         Je hebt een sterke technische achtergrond en aantoonbare ervaring in een soortgelijke positie;
-         Je houdt van een complexe, technische uitdaging;
-         Je hebt een pragmatische, integrale en conceptuele blik op processen en trajecten;
-         Je vindt het een uitdaging om onze afdeling Production Engineering verder te helpen professionaliseren;
-         Je bent organisatiesensitief en in staat om zuiver en doelgericht te communiceren op verschillende niveaus, binnen verschillende disciplines. Daarnaast beschik je over de juiste persoonlijke kenmerken om mensen in beweging te krijgen;
-         Net als Dutch-Shape heb je vakmanschap, kwaliteit en ambities hoog in het vaandel staan en vind je het belangrijk om trots te zijn op je werk!
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....