Sollicitatieformulier Target Search

Als Customer Service Manager word je het gezicht van GEA Service voor de aan jou toegewezen klanten in de regio. Als omzet verantwoordelijke is het jouw doel om service sales te genereren bij deze accounts. Je bouwt hiervoor je netwerk bij je bestaande klanten verder uit en zorgt ervoor dat je uitstekend op de hoogte bent van alle ontwikkelingen bij jouw klanten. Je spreekt met klanten over alle service oplossingen die GEA biedt en weet dit om te zetten naar langdurige onderhouds- en servicecontracten met bijbehorende SLA’s. Je ziet toe op het goed laten uitvoeren van de afspraken met jouw klanten en daaruit voortvloeiende contracten met toeleveranciers.

Je spreekt met klanten in uiteenlopende industrieën, zoals brouwerijen, zuivel, vleesverwerkers, koel- en vrieshuizen, etc. Gesprekspartners acteren vaak op strategisch niveau, waardoor je zowel technisch als financieel/ bedrijfskundige gespreksonderwerpen hebt. De Customer Service Manager adviseert over onderhoudsconcepten die maximale beschikbaarheid en rendement van de installaties van de klanten realiseren. Doordat je het gehele GEA portfolio vertegenwoordigt krijg je met uiteenlopende technologieën te maken. Om succesvol te zijn, werk je nauw samen met collega’s van diverse andere GEA afdelingen en disciplines. Je rapporteert aan de Head of Service van de regio.

Werken bij GEA betekent het vertegenwoordigen van een absoluut A-merk met een grote naamsbekendheid , veel referentieprojecten en een uitgebreide installed base. Door gestructureerd en proactief gebruik te maken van deze informatie kun je bij de juiste klanten aan tafel komen. Je wordt ondersteund door state-of-the-art (sales)systemen en kunt gebruik maken van (technologische) expertise passend bij een wereldwijd opererende multinational. 
·        Afgeronde opleiding op HBO niveau;
·        Minimaal 5 jaar ervaring met de verkoop van service oplossingen;
·        Comfortabel met technische en commerciële onderhandelingen;
·        Conceptuele verkoper, met technische kennis die zijn weg weet te vinden binnen een corporate organisatie;
·        Zelfstandige salesprofessional, die van lead tot aan de deal de klant en interne organisatie aangesloten houdt;
·        Flexibel; begrijpt dat in een service organisatie niet alles is te voorspellen;
·        Ambitieus, gedreven, zelfstartend, initiatiefrijk en energiek;
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....