Sollicitatieformulier Target Search

Is commercie wat jou motiveert en wil je jouw carrière binnen no-time naar een hoger niveau tillen? Dan is Target Recruitment dé organisatie voor jou. Als Consultant bij Target Search en Technology ben je actief op alle facetten van arbeidsbemiddelingsprocessen én salestrajecten met klanten. Je adviseert directies, managementteams en bedrijfseigenaren in hun zoektocht naar de juiste (technische) professionals. Vanuit onze locatie in Zwolle ben je veel bij klanten. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw van je eigen klantenportefeuille.

Een dag als consultant:
Nadat je jouw dag begonnen bent met een bak versgemalen bonenkoffie (hoe laat bepaal je zelf) bel je met een aantal kandidaten om te vragen hoe hun gesprekken bij onze klanten zijn verlopen. Nadat je de lopende procedures naar een volgend stadium gemanaged hebt, bereid je je goed voor op het klantgesprek van die middag. Na een goed verzorgde lunch met de collega's stap je in de auto richting de klant. Onderweg bel je nog met een aantal personen uit jouw netwerk, zodat je altijd op de hoogte bent van kansen en ontwikkelingen in de markt.

In jouw klantgesprek houd je een grondige intake voor de openstaande vacature. Je stelt kritische vragen en adviseert de klant hoe het proces het beste kan worden ingericht. Nadat je een wervingsprofiel hebt opgesteld start jij het wervingsproces. Je benadert actief kandidaten en nodigt hen uit voor een kandidaatgesprek. Tijdens dat gesprek bepaal jij of er een match is tussen kandidaat en opdrachtgever. Jij zorgt er voor dat de juiste kandidaten op gesprek gaan bij de klant. Ook tijdens het sollicitatieproces tussen klant en kandidaat ben je nauw betrokken. Je begeleidt het proces, zodat de juiste kandidaat in dienst treedt en bent verantwoordelijk voor de nazorg. Een tevreden klant zal namelijk het volgende vraagstuk ook bij jou neerleggen!
  • Afgeronde HBO/WO-opleiding;
  • Sterke gesprekspartner met adviesvaardigheden en bedrijfskundig inzicht;
  • Je bent commercieel, zeer gedreven en op zoek naar verantwoordelijkheid, vrijheid en ondernemerschap;
  • We waarderen een sterke persoonlijkheid met een kritische blik;
  • Je hebt goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden, netwerker;
  • Je hebt een eigen mening, bent authentiek en kleurt soms buiten de lijntjes. 
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....