Sollicitatieformulier Target Search

In een dynamische werkomgeving weet je de mensen en middelen in te zetten met als uitgangspunt efficiënter en beter te produceren. Dagelijks ben je bezig met diverse projecten ter verbetering van de productie en het proces. Als Production Engineer ben je verantwoordelijk voor de inrichting, ondersteuning en verbetering binnen de afdeling Operations. Eurol maakt gebruik van World Class Manufacturing tools. Je bent het aanspreekpunt voor de productie, QC en R&D. Je bent eindverantwoordelijk binnen de gestelde kaders op het gebied van veiligheid, kwaliteit, capaciteit en kostenbesparing. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe processen.

Het betreft een vrije rol waarin je zelfstandig werkt en je afstemming pro-actief weet te vinden. Je beoordeelt de maakbaarheid van producten en geeft advies richting klant en interne organisatie. Je bent in staat om zelf nieuwe verbeterprojecten te initiëren. Je bent ondersteunend aan de technische dienst tijdens het productieproces. Je bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden, zodat je kan inschatten wanneer iets prioriteit verdient. Tevens fungeer je als projectleider bij verbeterprojecten t.b.v. Operations of Quality. Je zorgt voor de juiste procesinformatie (o.a. routing) binnen de systemen. Daarbij zorg je ook voor de juiste documentatie.

Je komt in een hecht team te werken met een Project Engineer, Hoofd Technische Dienst, Installatieverantwoordelijke en de Manager Lean & Technology (waar je aan rapporteert).
  • Afgeronde HBO opleiding (Werktuigbouwkunde / Procestechniek of vergelijkbaar);
  • In het bezit van een Green Belt is een pré;
  • Je weet tools als LEAN, Six Sigma, TCP in een productie-omgeving toe te passen;
  • Proactief, pragmatisch, nuchter en communicatief vaardig;
  • Zelfredzaam en een beetje lef;
  • Analytisch sterk en leergierig;
  • Commercieel en probleemoplossend vermogen;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....