Sollicitatieformulier Target Search

Als Maintenance Supervisor maak je onderdeel uit van de afdeling Maintenance en heb je een belangrijke rol in het structureel verbeteren van de performance van de fabriek in Klazienaveen. Je wordt verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en coördineren van de dagelijkse en preventieve onderhoudswerkzaamheden. Doordat Cabot haar eigen Technische Dienst heeft beëindigd, wordt dit onderhoud uitgevoerd door contractors. Je hebt dagelijks overleg met productie over storingsmeldingen en bepaalt de prioriteit van deze meldingen richting de diverse contractors. Je wordt de link tussen de Cabot organisatie en de c.a. 50 diverse contractors, op uiteenlopende technische gebieden.

Als Maintenance Supervisor is het zaak dat je goed doorvraagt en analyseert wat daadwerkelijke oorzaken zijn van problemen, zodat je met de contractors kan zorgdragen voor structurele oplossingen. Als Maintenance Supervisor heb je een belangrijke rol in het bewaken en het volgens afspraak laten uitvoeren van de contractuele afspraken met de diverse contractors. Je levert input voor het voorbereiden van onderhoudsstops. Je bereidt mede modificaties voor en laat deze uitvoeren. Als maintenance supervisor ben je tevens verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van de werkzaamheden in het ERP systeem (urenregistratie, controleren facturen, aanmaken orders, etc).

Als professional vind je het een uitdaging om te werken binnen een fabriek met veel potentie. Je begrijpt dat dit niet vanzelf gaat en dat je de schouders eronder moet zetten. Je bent een speler in een betrokken en gemotiveerd team. Daarnaast heb je veel contact met collega’s van operations, engineering, maintenance, technologie en R&D. Je kunt gebruik maken van de beschikbare expertise, passend bij een wereldwijd opererende multinational.

Je rapporteert aan de Maintenance Leader en bent bereid tot het meedraaien in het consignatierooster.
·        Afgeronde MBO/ HBO opleiding richting techniek;
·        Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare werkomgeving/industrie (bijvoorbeeld als maintenance supervisor, werkvoorbereider, etc);
·        Heeft de persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden om een gelijkwaardige gesprekspartners voor contractors te zijn;
·        Hoog veiligheidsbewustzijn;
·        Kan goed prioriteiten stellen en durft beslissingen te nemen;
·        Je vindt het mooi om in een productie-omgeving te werken en houdt van de bijbehorende dynamiek.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....