Sollicitatieformulier Target Search

Voor de afdeling Sales zijn wij op zoek naar een Manager Internal Sales Nederland en België. In een dynamische werkomgeving ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van zes binnendienst medewerkers. Samen weet je de juiste middelen in te zetten met als uitgangspunt de klant optimaal te bedienen en te zorgen dat klanten zich maximaal gewaardeerd voelen. Als Manager Internal Sales weet jij de afdeling om te toveren tot een service gericht orgaan!

Je coördineert en bewaakt het offerte- en ordertraject en je bent verantwoordelijk voor het technische, commerciële en kwalitatieve aspect van de orders en offertes. Je verzorgt eenduidige procedures, gestandaardiseerde werkmethoden en signaleert en analyseert knelpunten in de dagelijkse uitvoering; 
Je denkt mee over (het verbeteren van) procedures en processen voor de verdere ontwikkeling binnen Aebi Schmidt. Het is jouw uitdaging om van de ideeën van de buitendienst de juiste vertaalslag te maken met jouw mensen. Je weet jouw team te inspireren met je proactieve aanpak waarbij binden en boeien de sleutelwoorden zijn.
Je bent hbo opgeleid, richting Commerciële Economie of Technische Bedrijfskunde en je beschikt over minimaal vijf jaar ervaring in een commerciële binnendienst functie. Je hebt affiniteit met technische producten. Je hebt ervaring op het gebied van leidinggeven en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast heb je ervaring met ERP/CRM systemen, bij voorkeur SAP. Je bent te typeren als commercieel gedreven, probleemoplossend, doortastend en besluitvaardig . Verder ben je nieuwsgierig en weet je van aanpakken. Tot slot spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, goed Engels en bij voorkeur spreek je Duits.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....