Sollicitatieformulier Target Search

Door een toenemende vraag naar de dienstverlening van Van Lente, is de organisatie op zoek naar uitbreiding. Van Lente is daarom op zoek naar een ervaren Projectleider Industriële Automatisering / Elektrotechniek.

Projecten leiden rondom innovatieve en complexe projecten op het gebied van industriële automatisering bij de mooiste bedrijven van Nederland. In één zin de kern van de uitdaging die we je kunnen bieden. Oh ja, niet onbelangrijk: binnen een van de leukste technische werkomgevingen in regio Overijssel.

Je gaat binnen het projectteam aan de slag met het succesvol realiseren van proces- en elektrotechnische installaties en panelen voor onder andere besturing van productie- en verpakkingslijnen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van eigen, industriële projecten. Je doet dit samen met een projectteam van calculators, werkvoorbereiders, engineers, monteurs en hard- en software-engineers, waarbij jij de leiding hebt. Je houdt het overzicht, coördineert de werkzaamheden en weet het beste uit je team te halen. Je hebt veelvuldig contact met bestaande relaties en leveranciers, om deze zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. Als projectleider ben je in staat om de omzet en onze gevoerde producten en diensten bij jouw eigen klanten uit te breiden.
Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid zijn voor Van Lente doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is je werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren. 
  • Ruime ervaring in het succesvol realiseren van industriële projecten; 
  • Kennis van onze branches food/feed/proces- en maakindustrie is een pré; 
  • Ondernemend in het verdiepen van klantrelaties. 
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....