Sollicitatieformulier Target Search

Door een toenemende vraag naar de dienstverlening van Cellro, is de organisatie op zoek naar uitbreiding. Cellro is daarom op zoek naar een ervaren Robot Software Engineer.

Als Robot Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten en uitbreiden van functionaliteiten op bestaande producten. Je vindt het een uitdaging om op een efficiënte manier programma’s te ontwikkelen om robotsystemen perfect te kunnen laten functioneren. Procesmatig denken is van groot belang voor deze functie: wat moet ik maken, hoe ga ik dat structureren en heb ik gemaakt wat ik had moeten maken?! Je bent (mede) verantwoordelijk voor het inschatten van de hoeveelheid werk. Documenteren van de door jou ontwikkelde software is onderdeel van het takenpakket.

Voor deze functie verwachten we dat je af en toe bij onze klanten (in het buitenland) zit, bereidheid om te reizen is dus een must (10% - 20%).
Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid zijn voor Cellro doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is je werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren.
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het programmeren van FANUC robots is vereist;
  • Ervaring met het programmeren van ABB robots is gewenst;
  • Ervaring met Siemens PLC’s is gewenst;
  • Kennis van elektrische schema’s en van besturing van metaalbewerkingsmachines is vereist.
‘Dat kan niet’ komt in jouw woordenboek niet voor. Je vindt het een uitdaging om voor elk probleem een slimme oplossing te zoeken. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben je in staat om in complexe situaties goed het overzicht te bewaren.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....