Sollicitatieformulier Target Search

Voor onze ondernemende Project Managers Pool zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze Project Manager die onze partners helpt te veranderen. 

Je gaat onderdeel uitmaken van onze ‘discipline’ Project Managers (12 FTE). Wij zien dit als een vak, waar professionaliteit, kunde en communicatie hoog in het vaandel staan. Wij werken vanuit de volgende 4 belangrijke waarden: teamplayer, ondernemend, communicatief en verandering. Deze waarden zet je in op uitdagende en innovatieve projecten bij onze partners. Onze partners zijn gerenommeerde bedrijven binnen de machinebouw, maak-, proces- en foodindustrie. Voorbeelden zijn: Vitens, Zehnder Group, Huhtamaki, AWL Techniek, Tolsma, De Ruwbouwgroep, TKF, Bolletje en Attero. Al onze partners hebben hun eigen specifieke uitdagingen en innovaties. Hierop anticipeert Target Technology door de inzet van onze Project Managers.

De projecten zijn uiteenlopend van aard. Uiteraard koppelen wij het project aan jouw kwaliteiten. De opdrachten vragen veelal een technische bedrijfskundige achtergrond, waar de disciplines WTB, Elektrotechniek en automatisering de basis zijn. Zo begeleidt één van onze Project Managers een innovatief R&D machine project en een ander werkt aan nieuwe value stream mapping voor de interne fabrieksorganisatie. Over het algemeen zijn het projecten die te maken hebben met verandering van proces, product, machine of mensen. De projecten vinden plaats zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats.

Het belangrijkste is dat jij interesse hebt om diverse projecten toe te voegen aan jouw ervaring om je zodoende te ontwikkelen. Wij geloven in verbinding met onze collega’s, aandacht en plezier. Je maakt gebruik van onze activiteiten (bedrijfsuitjes en workshops) en je kunt je ontwikkelen met onze Target Academy (assessments, coaching, opleidingen). 
  • Afgerond HBO/WO opleiding (Werktuigbouwkunde / Elektrotechniek / TBK of vergelijkbaar);
  • Enige jaren werkervaring als Project Manager
  • Je leeft de waarden teamplayer, ondernemend, communicatief en verandering;
  • Je weet tools als LEAN, Six Sigma, TCP in een productie-omgeving toe te passen;
  • Proactief, pragmatisch, nuchter en communicatief vaardig;
  • Zelfredzaam en een beetje lef;
  • Analytisch sterk en leergierig;
  • Commercieel en probleemoplossend vermogen;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht
CV wordt gescand....